Поштовани ученици и родитељи,

 

Музичка школа „Станислав Бинички“  од 01.09.2021. године примењиваће I модел наставе и учења у школи кроз непосредни рад. Овај модел подразумева да сви ученици присуствују истовремено свим облицима образовно-васпитног рада у школи. Часови ће трајати 45 минута за све наставне предмете (инструмент, солфеђо, хор, оркестар, упоредни клавир) и 30 минута за часове индивидуалне наставе у првом циклусу (I,II и III разред) како је законски прописано. За родитеље ученика првог разреда биће дозвољен улазак у школу током септембра месеца уз поштовање свих епидемиолошких мера због адаптације ученика на нову школску средину.

 

Школа наставља да примењује све епидемиолошке мере у циљу спречавања и сузбијања заразне болести COVID-19 и у потпуности ће поштовати одлуке и мере донете од стране Кризног штаба и Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

 

Молимо вас да одељењског старешину редовно обавештавате о здравственом стању вашег детета како би школа реаговала благовремено у складу са препорукама надлежних из локалне самоуправе и МПНТР

 

Свим ученицима, родитељима и наставницима желимо срећан почетак нове школске године.

 

Музичка школа „Станислав Бинички“ Београд